(044) 331-37-08

EDS company
Вход для участников
Запомнить меня

Получить диплом RHODEC INTERNATIONAL

Страница ЕДШ на Facebook

EDS Instagram

Канал ЕДШ на YouTube EDS Pinterest

 

мы вместе

 

 

 /  ArchiHoReCa форум: "Як за допомогою дизайну підвищити рівень рентабельності готелю/ресторану?" 
ArchiHoReCa форум: "Як за допомогою дизайну підвищити рівень рентабельності готелю/ресторану?"

 

ArchiHoReCa форум: "Як за допомогою дизайну

підвищити рівень рентабельності готелю/ресторану?"

 

 

Подати заявку

 

 

 

 

 

Європейська Школа Дизайну запрошує Вас взяти участь у партнерському заході Клубу Hoteliero, який відбудеться 16-17 березня у спа-готелі під Львовом. Це унікальна дводенна подія, що об'єднає дизайнерів, архітекторів, готельєрів, рестораторів, а також девелоперські та інвестиційні компанії!

 

 

Програма заходу:

 

16 березня (п'ятниця) - День 1

 

Три різні концепції: ресторан національної кухні, ресторан на кожен день, кафе-кондитерські з авторським стилем і особливою атмосферою.

 

  • 10:30-11:00 Реєстрація і кава-брейк
  • 11:00-11:40 ''Як вгадати модний тренд і зробити його тиражованим. Приклади успішних ресторанних концепцій для інвестицій'', Олег Волосовський, архітектор і власник Loft Buro.
  • 11:45-12:25 ''Світові тренди в архітектурі. Як технології змінюють спосіб мислення дизайнерів і впливають на розробку проектів? Презентація українських ресторанів, які стали переможцями міжнародний премій і нагород'', Володимир Непийвода, архітектор і дизайнер, керівник дизайн-студії YOD studio of commercial design.
  • 12:30-13:30 ''Авторський стиль. Як створити атмосферу, яка є продовженням концепції ресторану. Деталі в інтер'єрі. Кольори і зонування. Акценти і фокус в інтер'єрі'', Йова Ягер, Interior Designer & Co-Founder в kleydesign.
  • 13:35-14:10 Обід.

 

Комерційна нерухомість. Спільна робота архітектора і ресторатора на етапі проектування ресторану в офісних і торгових центрах. 

 

  • 14:10-14:40 Проект ресторану: Food Простір Представляють: Володимир Непийвода, дизайн-студія YOD studio of commercial design та Влад Максимов, ресторатор, співвласник в Loggerhead, автор проекту Сито-п'яно, власник Bite & Go. Deli Cafe, автор і керівник проекту Food Простір.
  • 14:45-15:15 Проект ресторану: Tin Tin Представляють: Олег Волосовський, архітектор і власник Loft Buro та Влад Максимов, ресторатор, співвласник в Loggerhead, автор проекту Сито-п'яно, власник Bite & Go. Deli Cfe, автор і керівник проекту Food Простір.
  • 15:15-16:00 ''Як вписати концепцію ресторану в офісну будівлю в центрі міста''. Проекти ресторанів: Chichiko, Chang Представляє: Олег Волосовський, архітектор і власник Loft Buro.
  • 16:05-16:30 Кава-брейк
  • 16:35-17:20 Практична частина: «Розробка концепції кав'ярні», Влад Голдаківський, архітектор і власник Goldakovskiy Group Architects.
  • 17:20 Відповіді на питання
  • 18:00 Фуршет

 

17 березня  (субота) - День 2

 

  • 10:30-11:00 Реєстрація і кава-брейк
  • 11:00-12:00 ''Як за допомогою дизайну підвищити рентабельність готелю?'' Ірина та Ольга Сундукови, Sundukovy Sisters Desigh&Architecture Studio (Росія).
  • 12:00-13:00 ''Сучасні тенденції архітектури готелів. Приклади найпоширеніших помилок і варіанти їх вирішення'', Ірина та Ольга Сундукови, Sundukovy Sisters Desigh&Architecture Studio (Росія).
  • 13:05-13:40 Кава-брейк
  • 13:45-14:45 ''Що таке design hotel? Приклади успішних дизайнерських рішень готелів і ресторанів. Як відкрити заклад і зробити його культовим місцем для відвідування?'', Леван Берулава, керуючий директор ADJARA GROUP, найбільша і швидкозростаюча компанія в готельному секторі країни (Грузія).
  • 14:50-15:20 ''Дизайнерські рішення для готелів в різних географічних зонах. Вибір матеріалів для теплих і холодних країн'', Ірина Гецко, власник компанії ''Стек''.
  • 15:25-16:40 Практична частина: ''Розробка концепції міні-готелю до 30 номерів. Як оптимізувати простір площею 8 м2? Якими способами можна уникнути зношеності матеріалів в процесі експлуатації?'', Олена Фатєєва, Fateeva Design.
  • 16:40 Відповіді на питання

 

Бажаєте отримати детальну інформацію? Заповнюйте заявку на участь просто зараз!

 

РЕЄСТРАЦІЯ

 

Вартість участі: 

  • з 1 по 8 березня — 2300 грн.
  • з 9 по 13 березня — 2600 грн.
  • з 14 березня — 2900 грн.

(окремо оплачується проживання у готелі)

 

Місце проведення: Edem Resort Medical & SPA, c. Стрілки, Перемишлянський р-н. Львівська обл., Україна

 

Інформація про проживанню:

 

Для учасників заходу діють спеціальні тарифи на проживання в готелі Edem Resort Medical & SPA

  • Номер Економ одномісне розміщення в номері - 1950 грн. (стандартний тариф 5500 грн.)
  • Номер Економ двомісне розміщення в номері - 2785 грн. (стандартний тариф 5500 грн.)

Інші категорії номерів - 25 % знижка від тарифу.

 

З питаню бронювання номеру: +38 067 314 65 12 - рецепція готелю Edem Resort Medical & SPA (при здійсненні бронювання вкажіть, що Ви є учасником заходу HOTELIERO)

 

 

Подати заявку

 

 

 

 

 
blog comments powered by Disqus

Новый сайт eds.ua

Анонсы
Business Dinner by Design
11.05.2018
Business Dinner by Design 14-16 июня 2018 года в пространстве Art Ukraine Gallery (ул. Антоновича, 102-104) впервые в Украине состоится уникальное дизайнерское событие интерьерного и кулинарного искусства Business Dinner by Design.

Кино с психологом "Звездочки на земле" Встреча №3
02.05.2018
Кино с психологом "Звездочки на земле" Встреча №3 27 мая в 11:00 состоится очередная встреча киноклуба #киноспсихологом, совместного проекта Европейская Школа Дизайна и Мы вместе - Сообщество особых семей.


О EDS Обучение в EDS Летняя Школа Дизайн развитие Работы выпускников Расписание занятий Контакты EDS

© 2009 - 2017 Европейская Школа Дизайна

(044) 331-37-08

e-mail: eds.co.ua@gmail.com

 

 


Обучение дизайну интерьера | Обучение декорированию | Обучение графическому дизайну | Обучение ландшафтному дизайну | Обучение изобразительному искусству | Обучение фотоискусству

Разрешаю отправку SMS с напоминаниями
и рассылками