(044) 331-37-08

EDS company
Вход для участников
Запомнить меня

Получить диплом RHODEC INTERNATIONAL

Страница ЕДШ на Facebook

EDS Instagram

Канал ЕДШ на YouTube EDS Pinterest

 

мы вместе

 

 

 /  ArchiHoReCa форум: "Як за допомогою дизайну підвищити рівень рентабельності готелю/ресторану?" 
ArchiHoReCa форум: "Як за допомогою дизайну підвищити рівень рентабельності готелю/ресторану?"

 

ArchiHoReCa форум: "Як за допомогою дизайну

підвищити рівень рентабельності готелю/ресторану?"

 

 

Подати заявку

 

 

 

 

 

Європейська Школа Дизайну запрошує Вас взяти участь у партнерському заході Клубу Hoteliero, який відбудеться 16-17 березня у спа-готелі під Львовом. Це унікальна дводенна подія, що об'єднає дизайнерів, архітекторів, готельєрів, рестораторів, а також девелоперські та інвестиційні компанії!

 

 

Програма заходу:

 

16 березня (п'ятниця) - День 1

 

Три різні концепції: ресторан національної кухні, ресторан на кожен день, кафе-кондитерські з авторським стилем і особливою атмосферою.

 

  • 10:30-11:00 Реєстрація і кава-брейк
  • 11:00-11:40 ''Як вгадати модний тренд і зробити його тиражованим. Приклади успішних ресторанних концепцій для інвестицій'', Олег Волосовський, архітектор і власник Loft Buro.
  • 11:45-12:25 ''Світові тренди в архітектурі. Як технології змінюють спосіб мислення дизайнерів і впливають на розробку проектів? Презентація українських ресторанів, які стали переможцями міжнародний премій і нагород'', Володимир Непийвода, архітектор і дизайнер, керівник дизайн-студії YOD studio of commercial design.
  • 12:30-13:30 ''Авторський стиль. Як створити атмосферу, яка є продовженням концепції ресторану. Деталі в інтер'єрі. Кольори і зонування. Акценти і фокус в інтер'єрі'', Йова Ягер, Interior Designer & Co-Founder в kleydesign.
  • 13:35-14:10 Обід.

 

Комерційна нерухомість. Спільна робота архітектора і ресторатора на етапі проектування ресторану в офісних і торгових центрах. 

 

  • 14:10-14:40 Проект ресторану: Food Простір Представляють: Володимир Непийвода, дизайн-студія YOD studio of commercial design та Влад Максимов, ресторатор, співвласник в Loggerhead, автор проекту Сито-п'яно, власник Bite & Go. Deli Cafe, автор і керівник проекту Food Простір.
  • 14:45-15:15 Проект ресторану: Tin Tin Представляють: Олег Волосовський, архітектор і власник Loft Buro та Влад Максимов, ресторатор, співвласник в Loggerhead, автор проекту Сито-п'яно, власник Bite & Go. Deli Cfe, автор і керівник проекту Food Простір.
  • 15:15-16:00 ''Як вписати концепцію ресторану в офісну будівлю в центрі міста''. Проекти ресторанів: Chichiko, Chang Представляє: Олег Волосовський, архітектор і власник Loft Buro.
  • 16:05-16:30 Кава-брейк
  • 16:35-17:20 Практична частина: «Розробка концепції кав'ярні», Влад Голдаківський, архітектор і власник Goldakovskiy Group Architects.
  • 17:20 Відповіді на питання
  • 18:00 Фуршет

 

17 березня  (субота) - День 2

 

  • 10:30-11:00 Реєстрація і кава-брейк
  • 11:00-12:00 ''Як за допомогою дизайну підвищити рентабельність готелю?'' Ірина та Ольга Сундукови, Sundukovy Sisters Desigh&Architecture Studio (Росія).
  • 12:00-13:00 ''Сучасні тенденції архітектури готелів. Приклади найпоширеніших помилок і варіанти їх вирішення'', Ірина та Ольга Сундукови, Sundukovy Sisters Desigh&Architecture Studio (Росія).
  • 13:05-13:40 Кава-брейк
  • 13:45-14:45 ''Що таке design hotel? Приклади успішних дизайнерських рішень готелів і ресторанів. Як відкрити заклад і зробити його культовим місцем для відвідування?'', Леван Берулава, керуючий директор ADJARA GROUP, найбільша і швидкозростаюча компанія в готельному секторі країни (Грузія).
  • 14:50-15:20 ''Дизайнерські рішення для готелів в різних географічних зонах. Вибір матеріалів для теплих і холодних країн'', Ірина Гецко, власник компанії ''Стек''.
  • 15:25-16:40 Практична частина: ''Розробка концепції міні-готелю до 30 номерів. Як оптимізувати простір площею 8 м2? Якими способами можна уникнути зношеності матеріалів в процесі експлуатації?'', Олена Фатєєва, Fateeva Design.
  • 16:40 Відповіді на питання

 

Бажаєте отримати детальну інформацію? Заповнюйте заявку на участь просто зараз!

 

РЕЄСТРАЦІЯ

 

Вартість участі: 

  • з 1 по 8 березня — 2300 грн.
  • з 9 по 13 березня — 2600 грн.
  • з 14 березня — 2900 грн.

(окремо оплачується проживання у готелі)

 

Місце проведення: Edem Resort Medical & SPA, c. Стрілки, Перемишлянський р-н. Львівська обл., Україна

 

Інформація про проживанню:

 

Для учасників заходу діють спеціальні тарифи на проживання в готелі Edem Resort Medical & SPA

  • Номер Економ одномісне розміщення в номері - 1950 грн. (стандартний тариф 5500 грн.)
  • Номер Економ двомісне розміщення в номері - 2785 грн. (стандартний тариф 5500 грн.)

Інші категорії номерів - 25 % знижка від тарифу.

 

З питаню бронювання номеру: +38 067 314 65 12 - рецепція готелю Edem Resort Medical & SPA (при здійсненні бронювання вкажіть, що Ви є учасником заходу HOTELIERO)

 

 

Подати заявку

 

 

 

 

 
blog comments powered by Disqus

Новый сайт eds.ua

Анонсы
White Design Promenade
20.08.2018
White Design Promenade 12 жовтня на території Ботанічного саду ім. Фоміна за підтримки КМДА відбудеться щорічний Білий бал – White Design Promenade.


О EDS Обучение в EDS Дизайн развитие Работы выпускников Расписание занятий Контакты EDS

© 2009 - 2017 Европейская Школа Дизайна

(044) 331-37-08

e-mail: eds.co.ua@gmail.com

 

 


Обучение дизайну интерьера | Обучение декорированию | Обучение графическому дизайну | Обучение ландшафтному дизайну | Обучение изобразительному искусству | Обучение фотоискусству

Разрешаю отправку SMS с напоминаниями
и рассылками